Search

Nou sistema de cobertura fixa C15 i C30

Nou sistema de cobertura fixa C15 i C30

Seeburg Acoustic Line ens presenta el nou sistema Linearray de cobertura constant, els models C15 i C30. La dispersió vertical està definida en cada cas, 15 graus en el model C15 i 30 graus al C30. La dispersió horitzontal es manté a 90 graus en qualsevol dels models.
El sistema de Rigging i el seu filtre passiu d'alt rendiment incorporat a cada caixa, simplifica el procés de muntatge i amplificació, fent que el sistema sigui ideal tant en instal·lacions fixes com en activitats mitjanes itinerants.

Característiques tècniques

Els components dels dos sistemes són de neodinium, amb dues unitats de 10" pels greus i 3 unitats de diafragmes d'1" pels aguts. El sistema és passiu amb una sola amplificació de 800 W AESS a 8 ohms. La seva sensibilitat és de 100 dbspl amb 1 W a 1 metre. Assolint un màxim de 134 dbspl de peak. El rang de freqüències va 70 Hz - 20 kHz (-6 dB), amb un angle de cobertura de 90° horitzontal i 15° i 30° verticals segons el model. Les connexions es realitzen amb connectors speakon de 4 contactes col·locats al darrere de la caixa. Per la seva manipulació disposen de dues nanses i el sistema de volat està incorporat en cada caixa.

Accessoris

El sistema té una gran varietat d'element d'instal·lació, grapes, encoratges... Que donen solució a qualsevol implantació per complexa que sigui. També cal destacar la caixa de transport, pensada per portar un C15 i un C30 alhora. Link Fitxa tècnica del sistema